04
13
2011
--

U Vol.3(űrpocok)

 Sziasztok!Kissé frissítek, ugyanis már csak néhány nap, mire végigjátszom a  Burnoutot
 Addig is egy kis film elemzés:
 Alany a remek Frequency, mit nemrég néztem meg a retek klubbon-kivételesen normális műsor ment-és bevallom, tetszett.
Nem másról szól, mint hogy egy napkitörés jóvoltából John apjának régi rádiója meg zakkan, és a múltban tűzoltóbalesetben meghalt faterral beszél, ugyan azon a rádión.
A film eleje egy kissé erőltetett, a színész itt nem nagyon alakított, valószínűleg  nem készült fel stressz helyzetek alakítására.De miután a rádióadás beindul, a film nagyon pörgős, de nem akció dús,hanem a történet zakatol előre.John miután apját megmentette, ezzel megöli az anyukáját(az annyát írását most nem tudom:P).Ugye ez az a megváltozik a jelen ha a múltat piszkálod dolog, így a három emberöléssel vádolt-egyébként el nem kapott-sorozatgyilkos már 10 embert nyír meg.Így apjával vállvetve akarja kideríteni ki a gyilkos-mellesleg,"górékám"rendőr-
Elmondom neketek, ezt nem szabad kihagyni, bár a vége(nem a csattanó)Eléggé klissés, de a jó sztoriért ezt elnézzük:).

Írta: űrpocok | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://gamesystem.blog.hu/api/trackback/id/tr752821909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)