08
30
2011
--

Elköltözüüünk!

 Sziasztok!Kész a blog 2.0 ás változata, a webs . com on foglaltunk helyet
itt is a link:

http://ujgs.webs.com/
R
egisztrálni kell, amit az adminfelület nevű oldaldoboznál tehettek meg, ha commentelni akartok.(rá kell kattintani a
címre és behozza a menüjét)

 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
30
2011
--

A világon a legjobb drog.

 Na, nem tudom hogy hogyan kezdjem, mert megint megfogott valamilyen végeláthatatlanul iszonyú és egyben a világon máshol nem létező boldogsággal elfogó érzés, ami úgy hat mint a drog. Többet, erősebben még, még akarsz, és egyszer csak azt akarod hogy körülvegyen,  márpedig óvatlanul is az életed részévé válik.Apám mondta:A zene akkor végül is egy drog? Nem igaz?
Mindezeket úgy mondom, hogy még mindig abban az állapotban vagyok, ahol érzem, ahogy
a szívem nem az átlagos ütemet veszi fel, hanem a zenéjét, komolyan olyan, mintha meglovagolnám azokat a hullámokat amiket gerjeszt a dal.Amikor a basszus megrezegteti az ágyam fenyőlemezeit, az felejthetetlen érzés.Nem , nem úgy kell elképzelni mint amikor egy mittom én hány voltos  vagy wattos hangszóró mellé ülsz, és arra vágysz hogy
kiszakadjon a dobhártyád, csak éppen annyira tekerem, hogy érezzem ahogy a levegő rezgése a fán át a testembe jut.Egy idő után azt vettem észre, hogy egyre nagyobb hangerőt akarok.
Nekem ha az agyamat darabokra kéne bontani, akkor ezeknek az élményeknek lenne egy olyan rész, aminek a neve az lenne:"A megmagyarázhatatlanul jó érzéseknek "
Nincs, még egyszer mondom, nincs rajtunk kívül olyan földi faj, ami fel tudná venni másnak a ritmusát.Ha ez nem lenne, zene sem létezne.Most nem kell izésről beszélni szerintem,
ugyanis az mindenkinek a maga dolga.De tételezzük fel, kimész egy AC/DC koncertre
vagy ha ő a kedvenced egy fluorra, érzed azt hogy megérte,s nincs még egy olyan csoda a földön mint a zene,ez a mellékhatás mentes extasy vagy ki minek nevezi.egy biztos.Amíg 
tudok, addig fogok zenét hallgatni.

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
30
2011
--

Top gear:Avagy a legjobban összeeszkábált műsor amiben autókat láthattok

 A top gear Egy angol humorral felruházott Angliai műsor, a három "jóbarát": Jeremy,Richard, és James főszereplésével.Persze ott van az érdekes zenei izléssel megáldot szó szerint arcátlan versenyzőnk, stig, aki teszeteli az autókat.na, ne olvassátok, nézzétek:

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
25
2011

a google analitycs megmondja.

 E neves program szerint az oldalt 264 en látogatják, én nem tudom hogy ebből mennyi igaz, 
de örülök, ha nem fals az eredmény.Köszönöm nektek, hogy ennyien vagytok.!

 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
21
2011
--

NFS:The Run(figyelem!NEm saját cikk!)

 Még mindig probléma van a Need for Speed játékokkal, s nagyon úgy tűnik, hogy ez már sosem fog megváltozni, bárki bármit csinál. Hogy miért? Nos, a Criterion által készített Hot Pursuit önmagában nézve egy nagyon ütős anyag, csak éppen nem nagyon lehet eltekinteni a ténytől, hogy egy NFS-ruhába bújtatott Burnoutról van szó. Aztán ott van a Slightly Mad Studios alkotta Shift-sorozat, amelyek szintén kiváló játékok, de megint csak annyi közük van a Need for Speedhez, hogy a három szócska benne foglaltatik a címükben.


Szóval, akkor mi marad? Sajnos úgy tűnik, hogy harmadik lehetőségként az Electronic Arts a Black Boxhoz fordult, ami azért nem jó hír, mert ők vitték pár év alatt a legaljára az egykor szebb napokat élt sorozatot. Persze fontos a dolgok mögé is nézni: a kanadai stúdió hat év alatt hét (!) NFS-játékot készített, ami azt jelenti, hogy átlagban pár hónapjuk volt a fejlesztésre. Ilyen feszített tempóban pedig nem csoda, hogy csak közepesen gyenge alkotásokat voltak képesek produkálni. A helyzet azonban változott: így, hogy most már három stúdió is dolgozik azon, hogy az EA folyamatosan húzhassa le a rajongókról a pénzt, a Black Boxnak is több ideje maradt arra, hogy valami komolyat hozzon össze. Egészen konkrétan két és fél évük.


Ennyi idő pedig valószínűleg elég egy olyan stúdiónak, ahol a fejlesztők a párhónapos hajrákhoz vannak szokva. Ennek megfelelően a The Run több olyan elemet is felvonultat, amit NFS-ben korábban még nem láttunk, illetve visszacsempész néhány dolgot az egykori klasszikusok hangulatából. Kezdjük mindjárt a címmel: miért a „The Run”? Nos, a dolognak ahhoz van köze, hogy főhősünk, a rövid hajú, kemény tekintetű, s meglehetősen antipatikus Jack bajba kerül, s ebből az egyetlen kiút, hogy benevez egy versenyre, aminek a pénznyereményéből ki tud mászni a kalamajkából.


Ez a verseny pedig nem más, mint egy hatalmas, az Egyesült Államok nyugati partjától a keleti partig tartó hajrá. A Black Box egyelőre nem lőtt le további részleteket a sztoriból, de számunkra ez most nem is érdekes, hiszen sokkal fontosabb, amit ez jelent. Egyrészt ez az útvonal tartogatja a világ néhány legcsodálatosabb táját, s persze fantasztikus autós útjait, melyeket csúcsverdákkal bejárni igazi élmény lesz. Kalandjaink San Franciscóban kezdődnek, Kalifornia államon keresztül folytatódnak, bejárjuk a nevadai sivatag forróságát, a hideg és havas Sziklás-hegységet, s persze menet közben több várost, lakott területet, s az őket összekötő autópályákat és kanyargós, hegyi szakaszokat is érintjük.


Igen, az új Need for Speed meglehetősen változatos lesz, s pont ez volt a fejlesztők célja: nem akarták a játékosokat bezárni sem versenypályákra, sem pedig éjszakai városokba. A készítők szerint a The Run nagyjából 325 kilométernyi útszakaszt foglal magába, amit persze nem egyszerre kell majd teljesítenünk a sztori módban (ami maga a The Run), hanem az egészet számos darabra bontották. Ez azért lesz fontos, mert ebbe a részbe is szervesen beépül a Criterion által bevezett Autolog rendszer, aminek segítségével követhetjük, hogyan haladnak barátaink.


Nem csak azt láthatjuk, hogy éppen hol tartanak a San Franciscótól egészen New Yorkig tartó úton, hanem azt is, hogy az egyes szakaszokat milyen időeredménnyel teljesítették, ami mondanom sem kell, hogy komoly motivációval szolgál majd a minél jobb eredmények elérésére. Persze nem csak egyedül autókázunk: vetélytársaink folyton előttünk vagy utánunk loholnak, s minden szakaszon más lesz a feladatunk – általában mindegyik valamelyik korábbi NFS-játékmód reprodukciója. Valahol hátulról indulva kell majd megelőznünk mindenkit a szakasz végéig, valahol elimination jelleggel bizonyos időközönként kiesik az utolsó, valahol pedig éppen rendőrök elől kell majd menekülnünk zsúfolt városi utcákon.


Szóval változatosságban nem lesz hiány, ráadásul meglepő módon a Black Box most először nem fiktív környezeteket talál ki: valódi tájakat, városrészeket és autópályákat modellezik le, amiben nagy segítség, hogy autós játékoknál egyedülálló módon ugyanazt az engine-t használják, amit a DICE is a Battlefield 3-hoz - a Frostbite 2-t. A fejlesztők elmodása szerint a motor annyira fejlett, s annyira kiválóan kezeli a nagy területeket, hogy félelmetesen megkönnyítette a munkájukat, ezért mertek belevágni a dologba. Ettől függetlenül a grafika egyelőre nincsen éppen a csúcson, de az ítélettel várjuk meg a végleges verziót.


Eddig egészen jól hangzik, nem igaz? Még én is benedvesedtem. Sajnos azonban a Black Box annyira újítani próbált, hogy beletették a The Runba az autóból kiszállós, szaladgálós részeket, melyek az eddig látottak alapján egyáltalán nem nyerték el a közönség tetszését. Nem arról van szó, hogy GTA-módra szabadon mászkálhatnánk menet közben, hanem arról, hogy bizonyos időközönként a versenyzést amolyan interaktív átvezető jelenetek szakítják meg, ahol nekünk főként QTE-ket leküzdve kell előrehaladnunk, főhősünket a saját talpán irányítva, ahelyett, hogy négy biztonságos Michelin Sport Piloton szaggatnánk az aszfaltot. 


Habár a fejlesztők szerint az ilyen részek nem tesznek ki többet, mint a teljes játék 10%-át, s főként arra szolgálnak, hogy előrébb lendítsék a történetet, s olyan eseményeket mutassanak be, amik szükségesek ahhoz, hogy filmszerűbbé váljon az egész sztori. Viszont akinek eddig volt szerencséje élőben próbálni a játékot, mind arról számolt be, hogy az irányítás furcsa és lassú, a gyalogos részek megszakítják az autós szakaszok dinamikáját, s úgy általánosan gagyi az egész. Persze itt is igaz az, ami a grafikára: a megjelenésig még sokat finomíthatnak a dolgokon.


A The Run tehát alapvetően nagyon ígéretesnek tűnik: igazi arcade autóverseny, gyönyörű és valódi tájakon, a világ néhány legjobb autós útján. A verdákról egyelőre nem sok mindent tudni: a képeken főként napjaink néhány ikonikus sportautóját, a Porsche 911-et, az Audi R8-at, a BMW M3-at és a Ford Mustangot mutogatják bőszen, de ebben a tekintetben az NFS-ekkel sosem volt baj. Így, hacsak a gyalogos részek nem vágják tönkre a hangulatot, ironikus módon a Black Box hozhatja vissza a klasszikus Need for Speed hangulatot, s állíthatja helyre végleg a sorozat renoméját, melyet egykor ő maga tett tönkre.

                                                                        forrás:gamekapocs

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
20
2011
--

Nyereményjáték!

 Sziasztok!Tudom, hogy az oldalt nem sokan olvassák, de szerintem a nyereményjáték pont erre való.
A kihívás:A Gamesystem intrójának zenéjét kell eljátszani audiosurf nevű játékon, hardon, sima "mono beálítással
a szám:Metalica- fuel
3 helyezett lesz,(ha kevesebben lesznek akkor 1)
3. díj kikerül a blogra neve a fejlécre.
2. díj ő is kikerül, de új fejlécen, amilyent ő akar.
1. díj valószínüleg kap egy szép kis nyereményt( még titok)

jÓ VERSENYZÉST(a versenyre  a martonviktor500@gmail.com ra lehet jelentkezni: jelige: GS Nyereményjáték.Kell egy videó arról ahogy játszotok,és akinek több pontszáma lesz, az nyer.)

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
10
2011

Grant Theft Auto:San andreas

 

S

zép napot kívánok San andreas lakosainak, ez itt a Los Santosi rádió,Ma délután megdölt a melegrekord, egy bandaháború is kitört, amit CJ, vagyis Carl Jonson szított.Most jövök nektek egy
új számmal 2PAC től, jó szórakozást kívánok!
   Így  indul egy átlagos rablás san andreas utcáin.Igen, mikor kinyitod a garázsajtót,  és beszálsz az autóba, látod a szélvédőn keresztül a felperzselődött utat, netalántán a ködös San Fierro nevezetességeit, esetleg Las Venturas csillogását. A Rockstar games rendörszimulátornak induló játékának5.(a 2 felülnézetes részt beleszámítva) része hozott ajándékot meg nemis,CJ ruhában jött el meg nemis, Úgyhogy élveztük  is meg nemis. Alapvetően a sorozatot a hangulata vitte a csúcsra,Ugyanis sehol máshol nem bújhatunk gangsterek bőrébe, És élhetük ki szadista vágyainkat, szerencsétlen állampolgárokon.
    A GTA egy sandbox játék, józan paraszti ésszel felfogva ’homokozó’ ahol olyan dolgokat csinálunk szinte amit akarunk.Adott 3 nagyváros és néhány kissebb település, ezeken bellül negyedek, ahol akadnak bandatagok, rendőrök, ellenségek, dealer ek, kurvák, szórakozóhejek, ruha- illetve fegyverboltok,edzőtermek, és més sorolhatnám.
Sztori téren nekem akarva, akaratlanul egy Driver Parallel linesos(a gta utn jött ki, félreértés ne essék)Bosszúhadjáratos  cucc jött le elsőnek, Ugyanis a sztorit a játék nagyon jol gyúrta össze,
ugyanis egy két helyen, még küldetések közben is úgy tekeredik, mint egy kalács.Amúgy az alapsztori arról szól, hogy CJ barátunk 5 éve elmenekült egy bandaháború kellős közepén,
viszont anyját szépen megölik,és a banda kezd széthullni,egyszóval gatyába kell rázni a nemzetet.
    Soha, de soha ne ítéljetek első látásra, ugyanis az első 4-5 küldetés kicsit gagyinak tűnhet.
Visszatérnék a Igenis meg nemis elméletemhez, ugyani nagy kavarás ment a bushman főszereplő
miatt, ahogy az is, hogy a bicikliről lövöldözés az menő.
     Az összhatás akkor is felejthetetlen, a gettők, ahol minden szó nélkül rádlőnek, a korrupt zsaruk, meg ez az egész bandázás, visszaadja azt az életérzést, amit elvárunk egy ilyen játéktól.Nem is csoda, hogy nem landolt FreddyD ajtaja előt egy Gta sem.
   Grafikusan is jó is meg nem is, határozottan rosszabb,
mint előző részek környezete, a fegyverek borzasztóak,
viszont a járművek és a környezet kidolgozott lett.

  Régebben a városok nem voltak nagy kuriózumok, viszont
most mindegyiknek meg van a maga hangulata, például Las
Venturas fényűző  és múlandó életmódja.Sok szép hely van
a  városban, egy”utikönyv” mutatja is ezeket, persze csak ha
megvan a játék, meg a kézikönyv. Ezeket érdemes lefotózni, ugyanis ez is egy minijáték a sok közül.Az irányítás is bejött, tök jó a célzásnál a válfölötti kameranézet. az autózást is imádtam,
jó volt barangolni terepen, meg szaggatni a motort 100 al az aszfalton.
   Összeségében a GTA sorozatról annyit tudok mondani, hogy egy korszakalkotó játékot eszábáltak össze, és örülök, hogy még mindig kicsit az élmény számít, nem pedig a grafika

 

 

 

 

 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
08
10
2011
--

Tagfelvetel

 Sziasztok! Idáig is eljutottunk, tgf et tartunk. Alapvetően szeretnénk egy nagyobb színvonalat képviselni. Ezért most tagokat keresünk, akik  tisztességesen fognak dolgozni, és minőségi cikkeket írni.
 

Követelmények:Egy pályázati videó linkje kommentben ide egy kis beszámoló magadról, úgymond internetes önéletrajz
2 embert keresünk, egy  híreket  író emberke és egy videós, vagy cikkező, aki játékokrol ír
várlak titeket!

 

Írta: barnika4321 | Tags:
| |
07
25
2011

Migrénes fejfájásos poszt.

 Sziasztok, megint mobilinternetről vagyok, úgyhogy ne várjatok csodát.Folytatom, de most
Egy dologra tudok koncentrálni.Ami most a kresz.Igaz most fogom meghazuttolni magam, de 
a pro street videót ma elkezdem csinálni(komentár felvétele, de csakis az!) ha hat a gyógyszer, ugyanis annyira fáj a fejem, h csak na...
Ezt annak mondom, aki netalán lemaradt a forma1ről,  Webber az oldalidomon vitte be végül Alonsot, akit leálítottak, hogy maradjon benzin a tankban mintavételnek. Röhejes volt, de jól szórakoztam.Mellesleg Hamilton lett az első, időmérőn pedig Webber remekelt.Köszönök is:).

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
21
2011

Végeztem.

 Sziasztok, nem kertelek, rájöttem, hogy bár mennyire is próbálok normális videót csinálni,
nem nagyon fog menni.Még megcsinálom a pro street videót, ha az jó lesz, talán folytatom.
Rájöttem, hogy nincs értelme titeket untatnom, hogy nem ehez találtak ki, mert az nem lehet, hogy X edik videó is szar.Erre születni kell, és én nem erre való vagyok.
 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
19
2011
--

Blokkolt a blokkok országa

 Sziasztok, fiúk ,lányok, hermafroditák, gnómok, elfek, taurenek, palák, és játékokban fellelhető egyéb lények, karakterek, youtube, illetve blog.hu felhasználók, és azokat is üdvözlöm, akik soha a büdös életben nem fogják olvasni a soraimat.
Igen, mint a címben is olvashatjátok, a motoros iskola nem enged szabadjára engem, csak a kreszel vagyok elfoglalva szinte, nincs ichlet, stb.Igaz, hogy megvan már a szöveg, de rájöttem, egy nap nem elég, ugyanis amikor visszanéztem a youtube videót a Mass efectről, eszembe jutott róla még egy, s más.Írni is akartam megint egy kis monológot, de nem nagyon ment. Ugyhogy ma nekifogok és átnézem a szöveget.Látom azért szavaztatok
a legszimpatikusabb egyéniségre, és mint látom, Barnikát... Bocsánat Deathstrike4321 et
hoztátok ki a legmegfogóbbnak.Mivel Ő lett a legszimpatikusabb, következő hónapban
ő fogja megmondani, hogy ki  mit fog csinálni, milyen legyen a blog kinézete, stb.
Szerintem Én  hiába mondom, hogy most nem szólok bele a blogba, ha nem vagyok szabályhoz kötve, a tudatalattimban bennem van, hogy én vagyok a blog főnöke,
úgyhogy egy hónap dolgozója díj keretein belül mostantól, aki  a legtöbbet tesz annak érdekében, hogy a kedves nézők rá szavazzanak, az fogja irányítani 1 hónapig a blogot.
Remélem mindenki elégedett ezzel a rendszerrel, ugyanis mint mondtam, az önkényuralom
szerintem rossz dolog, ezért is találtam ki ezt.
Köszönöm a figyelmet,Űrpocok voltam, sziasztok!
 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
16
2011
07
15
2011
--

Uj video : Battle vs. Chess

 Egy sakkjatek, de a nevet nem szeretnem elmondani, legyen meglepi.
Egy sakkjatek, amiben nem babukkal, hanom, hol mitikus szornyekkel, hol hus-ver emberekkel vannak helyettesitve a sakkbabuk!

UPDATE !!! : Kesz a video, egyel fennebb van.

Írta: barnika4321 | Tags:
| |
07
15
2011
--

Hírlevélrendszer beüzemelése folyamatban

 Ha hírlevelet akartok kapni arról, hogy milyen újdonságok vannak a blogon, csak írjatok egy
emailt az email címre, hirlevél kérése tárgyal. minden hét hétfőn  értesítünk az előző heti fejleményekről.

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
15
2011
--

Kik is az EAsok?

 Az Electronic Arts-ot Trip Hawkins alapította, miután megvált korábbi munkahelyétől, az Apple Computertől, ahol mint stratégiai és marketing-igazgató dolgozott. Hawkins 1982 nyarán alapította a vállalatot 200.000 USA dollárral. Az általa újonnan alapított vállalat neve:Amazin' Software lett.

1982 szeptemberére, a kezdő csapat már összeállt. Az eredeti tagok között volt:

Hawkins üzleti tervét 7 év tervezés után, 1982 októberében véglegesítette, és novemberben már a saját irodájában volt. Az első irodája, egy a San Francisco Airport leszállópályájára néző épületben volt. Karácsonyra még négy embert szerzett a csapatba:

Más munkavállalók: Nancy Fong, aki 1983 márciusában csatlakozott a művészeti osztályhoz.

A többi alapító egyáltalán nem kedvelte az Amazin' Software nevet, ezért 1983 októberében egy megbeszélést szerveztek, hogy jobb nevet találjanak a cégnek. Az üzleti tervben a „SoftArt” név szerepelt javaslatként. Ez a név azt volt hivatott jelenteni, hogy a cég által fejlesztett szoftver egy új művészeti ág. A Software Arts nevű cég – az egykor nagysikerű VisiCalc táblázatkezelő alkotói – azonban nem engedélyezték számukra az övékhez ennyire hasonlóan csengő név használatát, pedig az ötlet valamennyi résztvevőnek tetszett.

Ekkor Gordon felvetette az „Electronic Artists” nevet, adózva ezzel a United Artists filmvállalatnak. De Steve Hayes ellenezte: „Mi nem vagyunk művészek, ők azok…”. Ez alatt azt értette, hogy nem az EA, hanem az általa kiadott játékok fejlesztői a művészek. Végül Tim Mott volt az, aki az Electronic Arts nevet javasolta mely mindenkinek tetszett és amelyet valamennyien elfogadtak.

Az 1982-es üzleti terv értelmében, az EA eredeti üzleti céljai közül az egyik az volt, hogy körülbelül 6 év alatt milliárdos vállalattá nője ki magát. A másik cél „olyan szoftverek készítése személyi számítógépre, melyek önamugkban is értékesek„. Abban az időben, Electronic Arts volt a 136-ik játék kiadó vállalat az USA-ban, de az első, amelyik elérte a milliárdos nagyságrendet (és már 12 éve folyamatosan tartja).

Már a kezdeti időktől jellemző volt rájuk, hogy fejlesztőinek nevét feltüntették termékeiken. Az EA volt az első videojáték-kiadó, mely úgy bánt a fejlesztőivel, mint a rocksztárokkal, abban az iparban, mely a fejlesztőket azelőtt leginkább gyári munkásokként kezelte. Ez a jellemvonásuk a későbbiek során tovább erősödött az EA csomagolásával, mely a késői 1980-as-1990-es évek zenei albumainak borítójára hasonlított. Az EA fejlesztőire rendszeresen „művészekként” utalt, és fényképeiket is megmutatta teljes oldalas reklámjaikban és a játékok csomagolásán. Az EA bőségesen meg is osztotta bevételeit a fejlesztőkkel, mely az ő vonzerejüket is növelte az iparon belül. Az újfajta bánásmód miatt az EA könnyedén szerezhetett jobbnál jobb fejlesztőket.

1983 májusában az EA a következő játékokkal mutatkozott be:

Az Archon, a Pinball Construction Set, a Worms, a M.U.L.E. még manapság is figyelemreméltó mérföldkövek a videojátékok történetében.

Később, a nagyon jó személyi számítógépeknek köszönhetően az Electronic Arts kiadta a termékeit személyi számítógépekre is, úgy mint konzolra. Trip Hawkins végül otthagyta a céget és megalapította a mára már eltűnt 3DO vállalatot.

Noha a Szilikon Völgyben kezdte, az EA központja ma Dél-Kaliforniában van.

Az EA által publikált jelentős játékok [szerkesztés]

Számos, leginkább figyelemre méltó és népszerű videojátékot publikált az EA. Ezek közül néhány megtalálható az alábbi listán. Az, hogy az EA jelentette meg ezeket, nem jelenti azt, hogy mindet ők fejlesztették; nagyon sok közülük független játékfejlesztő stúdiók termékei.

Korai időszak [szerkesztés]

Jelenlegi időszak [szerkesztés]

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
15
2011
--

Következő bemutató: Pro street

 Hát megszaladt velem a ló, jó értelemben persze.Mivel a mass effect videót kb 5 óra alatt raktam össze, és egész jól sikerült, most kedveskedek nektek az előző videón felbuzdulva egy újabb bemutatóval.Kb  vasárnap, és kedd között publikálom,Már ha lesz kedvem vágni
a kresz oktatások után.Hát remélem örültök. Űrpocok voltam, sziasztok!
 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
14
2011
--

Új társoldal:Theo's blog

 Igen, ezt is megértük, megtalálhatjátok a linket, a társoldalak menüpontban

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
12
2011
07
12
2011
--

Videó állása

 Sziasztok, nos, a mass effect videó elkészült, szerintem egész jó lett.
most rendereli.A youtubra kb majd 20 perc lesz kb az, hogy feltölti.
 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
12
2011
--

Style változás 2 hét leforgása alatt 5 x

 Hát igen, próbálgatjuk a szárnyainkat.
egy kis zenét kaptok, minőségit 

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
12
2011
--

Kik is a Bioware sok?

 

 A Bioware nem  máshol mint Kanadában foglal helyet. 1995ben 4 doktor, név szerint:
Ray MuzykaGreg Zeschuk és Augustine YipEdmonton,.
Nagy közönség- és kritikai sikert elért számítógépes szerepjátékaikkal váltak ismerté, mint a Baldur's Gate és Neverwinter Nights. A közelmúltban konzolokra is készítettekvideojátékokat (Star Wars: Knights of the Old RepublicJade Empire és Mass Effect), melyek később megjelentek PC-re átírva is.

Játékaik 

BioWare motort használó más fejlesztésű játékok [szerkesztés]

 

 

 

 


Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
12
2011
--

Mass efect 2 videó a láthatáron

 Nos, mint mindenki látja, pangás van, és mivel láttam, e kiválló játéktrilógiát megalázó videót(nem az volt a baj hogy rosznak nevezte, mert egyenesen imádta, csk az előadásmód)
Elég terjedelmesre tervezem, előre megirt szöveg, gondosam összeválogatott jelenetek, egyszóval profi lesz;)!

Írta: űrpocok | Tags:
| |
07
10
2011
--
06
24
2011

Team Fortress 2 ingyen!

Nemnem, most nem kaloz torrenteket adok meg nektek, most publikalom, hogy az egyik kedvenc jatekom, TF2 2011 06 24. -en ingyenes lett!
Ha nem hiszitek el nekem, nezzetek meg a steamen!

The most fun you can have online” - PC Gamer Is now FREE! There’s no catch! Play as much as you want, as long as you like! The world’s #1 war-themed hat simulator! One of the most popular online action games of all time, Team Fortress 2 delivers constant free updates—new game modes, maps, equipment and, most importantly, hats.
 

Írta: barnika4321 | Tags:
| |
06
20
2011

Uj intro

Az uj kulso melle uj intro is tarsul, ezt lentebb tekinthetitek meg.

Írta: barnika4321 | Tags:
| |

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)